SzolgáltatásainkIsmerje meg a Németh 2001 Kft. legfontosabb tevékenységi körét!

 

 

 FÖLDMUNKA

Vállalkozásunk foglalkozik építési területek előkészítésével. Az elmúlt 22 évben, Magyarország területén, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon számos jelentős építkezésnél végeztünk földmunkai tevékenységet. Cégünk az apró családi házak földmunkáinak elvégzésétől akár több tonna mennyiségű földmunkák elvégzésére is alkalmas.

 

 

 


 

 SZÁLLÍTÁS

Győr-Moson-Sopron megye és Burgenland tartomány egész területén vállaljuk (legfőképpen építési anyagok) szállítási feladatainak elvégzését akár száz tonnáig is, melyhez rendelkezésünkre állnak kettő, három és négytengelyes billents teherautók. Van azonban nehéz-gép szállító trélerünk és gépszállításra is alkalmas billents utánfutónk is.

 

 


 

 ÚTÉPÍTÉS

 

Kisebb megbízások esetén a teljes projektet önállóan, míg nagyobb beruházások alkalmával alvállalkozók segítségével vállaljuk és végezzük útépítési munkák teljes körű lebonyolítását. Legyen szó aszfalt, beton vagy térkő-burkolat kivitelezéséről. 

 

 


 

 ÉPÜLETBONTÁS

 

Liebherr 713 dózerünk segítségével bontási szakmunkák elvégzését is vállaljuk. Magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Igény esetén az épületek belső kézi bontását is vállaljuk. 

 

 

 


 

 HÓMENTESÍTÉS

 

Vállaljuk áruházak és önkormányzatok teljes körű hó eltakarítását – beleértve a hóeltolást és a sószórást is.  Sopronban már többször végeztük a Tesco és a Soproni Pláza komplett hómentesítését.

 

 

 


 #Anyagszállítás
#Bagger
#Billencsautók
#Depó Sopron
#Dózer
#Építőanyag
#Épületbontás
#Föld
#Földmozgatás
#Földmunka Sopron
#Földmunkavégzés
#Fuvarozás
#Fuvarozás Sopron
#Hóeltakarítás Sopron
#Hómentesítés
#Homok
#Kavics
#Kézi és gépi földmunka
#Markológép
#Németh
#Németh földmunka
#Németh fuvarozás
#Sopron
#Teherfuvarozás
#Útépítés Sopron